Kova Burcu Erkeği 2013

Kova Burcu Erkeği 2013 :

Kova burçları bu yıl şansınız yüksek, 2013 yılı sosyal hayatınız çok renkli ve iş yalşamında isteklerinizin gerçekleşeceği bir bir yıl olacak. Kovalar bu yıl sıkıntı yaşayabileceğiniz en önemli dönem şubat ayı olacak. Yolunda gitmeyen işlerinizle ilgili karamsar duygular içine girebilirsiniz. Bunun geçici olduğunu unutmayın.Hiç kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak.

Şubat gibi ev almak için kredi bekleyenlere güzel haberler gelebilir. Aşırı lükse kaçmanız borç batağına girmenize sebep olabilir. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için karşınıza inanılmaz imkanlar çıkacak. Bu durumu değerlendirerek problemlerinizden kurtulmaya bakın.

Nisan ayı gibi bazılarınız ailelerinin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir veya aile büyüklerinizin haberiniz olamadan sizinle ilgili aldıkları özel hayat kararlarına tepki vermeniz aile içinde gerilimli bir atmosfer yaratabilir.

Mayıs ayı her açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir dönem ykınlarınızla ilişkileriniz düzeliyor.Eşinizle ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceğiniz hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanacağı şansınızında her açıdan yüksek olduğu bir dönem olacak.Uzak bir akrabayı evinizde misafir etmek durumunda kalabilirsiniz.

Haziran ayı oldukça şanslısınız. Bu şansınız sadece bu dönemlede sınırlı değil. . Neşeniz yerinde. Umutlusunuz ve gitgide canlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizin için hiç bir sorun ve hiç bir olay halledilmeyecek gibi değildir. Sonuçlara çabucak ulaşmanızı sağlayacak olan akıl ve beden gücünüz de eksik değil.

Temmuzda uyumlu bir dönemdesiniz Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen hemen her şeye uygun bir çare bulabilirsiniz,ayrıca bu dönemde çocuk sahibi olanlar çocukları ile ilgili konularla ilgilenme ailelerine daha fazla zaman ayırma ihtiyacı duyabilirler.

Ağustos gibi ummadığınız bir yerden gelen toplu para sizi çok rahatlatacak.Daha çok organize olunması gereken işlere öncelik vermelisiniz. Zihinsel açıdan yoğun olduğunuz bir dönem.

Eylül ayı hayatınıza giren yeni konular ve ufuklar size heyecan vermekte. Sevgili kovalar, kişisel açıdan kendinizi geliştirmek, yeni girişimler yapmak için fırsatlarınız var.Ekim gibi uzaklardan gelecek ilginç bir ziyaretçiniz olabilir.

Kasım gibi iki arkadaşınızın arasında meydana gelen bir gerginlikte arada kalabilirsiniz taraf tutmanız hata olur. En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek uzak kalmanızda fayda var. Bununla beraber bu olayın büyümesi ve sonunda sizin de karışmak zorunda kalma ihtimaliniz de var.Ayrıca bu dönemde gereksiz harcamalara dikkat edin,eşinizle aranızda sorun olabilir.

Aralık ayı sosyal yaşamınızın renklendiği bir dönem olacak.Arkadaş ortamın da yeni insanlarla tanışabilir,hayatınızda biri yoksa sürpriz bir ilişki sizi heyecanlandırabilir.

2013 KOVA BURCU İŞ HAYATI

Bu yıl mesleki kariyeriniz yükselecek,birçok iş teklifiyle karşı karşıyasınız kova burçları, çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir,sizin için en kârlı ve prestijli olan için karar vermeniz gerekecek.Kova burçarlı 2013 iş hayatınızda katılacağınız toplantılarda size mesleki destek sağlayacak insanlarla tanışabilirsiniz. 2013 yılı iş yaşamınızda ciddi değişiklikler olacak kimileri kendi işini kurma girişiminde bulunabilir ancak bunun için iyi düşünmenizde fayda var kimlerle ortak olacaksınız böyle bir şey için hazır mısınız iki kere düşünün.

Bazılarınız bu yıl yeni bir işe başlayabilir ve bu iş değişikli nedeniyle bulunduğu şehri terk etmek durumunda kalabileceği gibi bu iş sık sık seyahatlere çıkmak durumunda kalacağınız bir işde olabilir. Ancak işyerinizin şartlarının gayet konforlu, güzel ve uyumlu bir ortam olacak.

Bu yıl ciddi iş değişiklikleri sizi memnun edecek gelişmeler yaşanacak eğer memuriyet gibi bir iş düşünenleriniz varsa bu yıl Şubat ve temmuz ağustos gibi bu konu ile ilgili gelişmeler olabilir.İş yerinde sizi huzursuz eden şeylerden kurtulduğunuz bir yıl yeni ekip arkadaşları ile çalışabilirsiniz.

Bazılarınız ise bu yıl meslekleri ile ilgili bir eğitim alabilir bu başta zoraki bir şey gibi gelişebilir istekli olmaya bilirsiniz ancak ileride ummadığınız kadar işinize yarıyacak.

2013 KOVA BURCU AŞK HAYATI

İlk önce kalbi boş olan kova burcu için söyleyelim aradığınız kriterlerdeki insanın uzun zamandır karşınıza çıkmasını bekliyordunuz. Mart ayı o şansı bir tesadüf eseri elde edebilirsiniz. Ancak fazla heyecana kapılmanız karşılıklı iletişimi negatif etkileyebilir. Eğer mart ayındaki bu fırsatı değerlendiremezseniz Haziran sonu birden bire sizi çok etkileyecek yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Bu yıl duygusal ilişkileriniz de başarılısınız.Özellikle evli olanlar bu yıl sorunlarını çözüme kavuşturacak eşleri ile kısa tatil planları gerçekleştirecekler.

Mayısda aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılacak. Ayrıca bu dönemde hoşlandığınız ancak onun sizden hoşlandığından emin olamadığınız biri varsa,onunda sizden hoşlandığını öğreneceksiniz.

Kova Burcu 2013 Eylülde karşı cins ilişkileriniz ön planda olabilir fakat sevgide hata yapmaya açık olduğunuz bir dönem,eğer birlikte olduğunuz bir kişi iyi giden bir ilişkiniz varsa bu dönem onu tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmada fayda var.Eylül ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcı olabilir.

Sevgili kovalar boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş olanlar için de bu dönemde eski eşleri ile ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşanabilir belki ortak tanıdıklar aracılığı ile işiteceğiniz şeyler yada ortak bir çocuğunuz varsa onunla ilgili mevzularda eski eşinizle tatsızlıklar yaşanabilir.

Bazılarınızın hayatında ekim ayı içinde söz nışan gibi bir gelişme yaşanabilir.

2013 KOVA BURCU SAĞLIK

Kova burçarlı için bu yıl böbreklerinizle ilgili bir problem ortaya çıkabilir en ufak bir ağrı,rahatsızlık hissettiğinizde ihmal etmeden hemen doktora başvurmanızda fayda var.

Kova burcu sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermenizde fayda var.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp