2013 İkizler Burcu Yorumu

2013 İkizler Burcu Yorumu: 2013 yılında ikizler burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir. İkizler burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 İkizler burcu hakkında açıklamalar ve detaylar aşağıdaki makalede yer almaktadır.

İkizler burcu bu yıl önsezileriniz güçlü olacak, 2013′de hisleriniz sizi yanıltmayacak gerek duygusal ilişkilerinizde gerekse maddi konularda hislerinize güvenin.Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştireceğiniz bir yıl sizi bekliyor.Bu yıl paradan yana probleminizin pek olmayacağını söyleyebiliriz.

Ancak ekonomik durumunuzu büyük risklerden korumalısınız. İş hayatındaki kazançlarınızı sermayenizi büyütmek yolunda kullanabilirsiniz.Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde bulunabilir,heyecanlı birliktelikter yaşayabilir,bir ev yada arazi sahibi olma girişimlerinde buluna bilirsiniz.

2013 ikizler burcu Şubat Mart arası olan dönemde aile içinde sürtüşmeler tartışmalar yanlış anlaşılmalardan yada maddi konulardan kaynaklı tatsızlıklar yaşabilirsiniz.Sorunları gereğinden fazla abatmadan var olan durumu çok fazla irdelemeden sonuç almaya bakarsanız sizin için dah iyi olacaktır.

Evinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. ikizler aile bireylerininn duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir.

Mart gibi çevrenizdeki kişiler veya ailenizle ilgili meselelerle ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Aile büyüklerinizin sizin istediğiniz bazı şeylere karşı çıkma ihtimali güçlü fakat mantıklı açıklamalarla onları ikna edebilirsiniz.

Mart sonu aile içinde çıkan bir tartışma büyüyüp can sıkıcı bir hal alabilir.Sabırlı davrandığınız taktirde tatlıya bağlanacak.

Sevgili ikizler Nisan gibi aile içinde tatsızlıklar yaşanabilir.Bu bir yatırım yada ekstra bir harcamanızdan dolayı eşinizle yaşanan bir tartışma da olabilir.Tepkilerinizi gereğinden fazla abartmayın.

Mayıs gibi bir mülk satışı gerçekleştirebilirsiniz.Temmuz gibi pek çoğunuz yaşadığı evi değiştirebilir.Çok istediği bir gayrimenkule kavuşabilir.

Özellikle yaz dönemi mutluluğunuz daha da artacak hareketli güzel bir tatil yaşanacak Sürprizler, değişik bir şeyler yapmak arzunuz yoğun olacak. Gönlünüzden ne geçiyorsa onu elde etmek üzere harekete geçebilirsiniz ancak Ekim gibi tatsız bir haberle canınız sıkılabilir.

2013 İKİZLER BURCU AŞK HAYATI


2013 ikizler burcu duygusal açıdan tüm güzellikler sizi bekliyor, süprizlere hazır olun. Duygusal ilişkilerinzde önemli ilerlemelerin yaşanacağı,tatsızlıkları sürtüşmeleri,geride bırakacağını,aşk hayatınızın çok renkli olacağı , hareketli ve heyecanlı olacağı,sevip sevildiğiniz,aşkta yaşadığınız mutlulukla daha da yenileneceğiniz bir 2013.Aşık olmak,evlenmek ,bekarlığın bitmesi,problemli evliliklerden kurtulup mutlu beraberliklerin başlaması bu yıl sizi bekliyor.Mart-Nisan Eylül-Kasım aylarına dikkat diyelim bu aylar çekiciliğinizin yüksek olduğu dikkatlerin üzerinizde olacağı dönemler olacak.

Özellikle Şubat sonu iletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir.

Nisanda tanışacağınız kişiye şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacaksevgili ikizler. Güvenmeyi öğrenirseniz,hayatınıza girecek bu yeni kişi ile aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz.

Temmuz gibi sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular olabilir, bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız aranızdaki sorunlar büyümeden hallolur.

2013 İKİZLER BURCU İŞ HAYATI

ikizler burcu Yılın ilk aylarında mesleki anlamda monoton bir dönem sizi bekliyor olacak.

Ocak-Şubat gibi borç alacak konularında kaynaklarınızı daha iyi kullanmaya çalışmalısınız.
Marttan sonra ise iş temponuz yoğunlaşacak saygınlık kazanacağınız bazı iş girişimleriniz olabilir. Bunun yanı sıra maddi kazanç anlamında karlı yatırımlara imza atabilirsiniz.Eğer bir ortaklık içindeyseniz, bu yıl ortağınızdan dolayı kazançlı çıkabilirsiniz
.Mart-Nisan gibi miras, paylaşım içeren konular, yatırımlar ve banka desteği gündeme gelebilir. Uzun süredir alınamayan maddi kaynaklar da size dönebilir. Şansınız bu süreçte sizi memnun edecek kadar fazla olabilir.

Yıl ortasında bazı kararlar alabilirsiniz. Sevgili ikizler kendinizi ve yaşam tarzınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Vereceğiniz kararlar hayatınızda bir sürecin bitmesi ve yeni bir sürece başlamak anlamında olabilir.Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.

2013 Eylül ikizler burcu maddi kayıp yaşattırma olasılığı olan konulara girişmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kasım Aralık gibi maddi kazanç açısından şanslı bir dönem olacak.Bazılarınız ciddi satışlar gerçekleştirebilir bazıları ise daha kazançlı bir iş değişikliğine gidebilir.Bu dönemde kimileri patron konumuna geçebilir kendi işini kurabilir.

2013 İKİZLER BURCU SAĞLIK


Bu yıl ikizler burcu, gözleriniz ve diş sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kış aylarında kilo problemleri ortaya çıkabilir.Mide rahatsızlıklarıda gündeme gelebilir.Bazılarınızda varisler ve damar sorunlara bağlı şikayetler oluşabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp